30 Aralık 2021

haepiniseu s01e12:

 Happiness Is With You

--- spoiler ---

.dizinin müzikleri yüzünden bile puanı düşürülebilinir. dandik bir final oldu. zaten komple şaka gibiydi, sonu iyice manyağa bağladılar, hepsi delirdi, hepsi şaka gibi oldu. apartman sakinleri, yöneticilik isteyen karı, temizlik işçileri falan hepsi mala bağladı. hiç gerçekçi değil, aşırı saçma.

.tüm dünya bu halde dediler, sonra pat diye ondan döndüler, ulan hani tüm dünyaya yayılmıştı? bir tane antikor var dediler, sonra o kadar şanslı olamam diye gitti küçük kızın annesine yaptı. hani başkası vardır onunla kocasını kurtaracak, ölme eşeğim ölme, aşırı saçmaydı.

.oğlan kendini nasıl kontrol edebildi bu kadar? zombiye dönmüşken dudaktan öpüşmeler falan romantizmleri gerçekten sınır tanımıyor bu uzak doğuluların, mallar ya çok saçmaydı.

.zaten antikoru olan esas kızın antikorunun düşmesi de komik, iki doz aldılar düştü, hadi sen git demiş oldular. bunu kaçak olarak yollamasının sebebi, kumandanın tekinin gelip paketleyecek olmasıydı, hadi bunu açıkladınız diyelim, ulan bu kadar önemli bir şeyi nasıl riske atarsınız, girin binaya düzeltin, kaç kişi var zaten ki? neresinden baksan saçma yani.

.gereksiz karakterler için boş yere uzattılar, bir saati geçkin bölüm yapıyorlar, zombi salgını var bunlar hala saçma sapan pahalı ev modundalar, bir kere kimse salgına inanmamış, buradan saçma yani. zengin fakir muhabbeti yine yapın da bu ne abi?

.sonunda esas oğlan da ölmeyince iyice saçma oldu. böğründen de vuruldu, son dakika saçma sapan şaşırtma için adrew'ü getirdiler, normalde iki saniyede hallederlerdi ama bu sefer olmadı. kızla karşı karşıya gelince de silahla kendini vurup adamı zombiye çevirdi ve oğlan vurdu. kötü polis o olacakmış, bak sen şuna. öldü gibi gösterdiler, ağır ölme efekti verdi ama sonda mutluluk sizinle olsun tarzında pahalı plazalarına doğru koşturma yarışması yaparken bitirdiler.

--- spoiler ---