24 Aralık 2021

haepiniseu s01e10:

 Kim Se Hoon Disappears

--- spoiler ---

.çok kötü saçmalayacaklar gibi duruyor. şimdi esas oğlan enfekte oldu ama söylemiyor. söyleyeceğini söylemişti ama yok yine söylemedi. apartmanda katil varmış. hem enfekte hem katil mi? maskeli arkadaş buymuş. en son küçük kızın yanında silahla tehdit etmiş oldu. bölümü orada bitirdiler.

.diğer tarafta yarbay antikor olayını elemandan sakladı. esas kızı korumaları gerekiyor ama şimdi her şey tehlike altında, çok saçma sapan işler oluyor. herkesten gizleyelim dedi ama karısı kötüleşince hemen kullandı, hepsinin de haberi oldu. bu kadar kısa sürede dünya çapında bu iş olmaz zaten. nasıl kurtaracaklar belli değil.

.apartmanda hala yemek kavgası, yer kavgası, güç mücadelesi saçma sapan işler oluyor. erzak yığmış arkadaş not bırakıp gitmiş gibi gösterdiler ama maskeli öldürmüş. diğer kadını da öldürmüş. öldürüp kireçliyormuş. kana susamış bir arkadaş kendisi ama bunca zaman nasıl oldu? kolunu kesmişti kendisi? onun kanı ile kimse zombi olayına girmiş miydi? peder salağı bunun kanını içmemiş miydi? ağır tutarsızlık, devamlılık hatası yaptılar şu an. tekrar dönüp bir bakmak lazım ama büyük olasılıkla böyleydi. yazık ettiler.

.devamlı oraya buraya bakıyorlar, olaylar çıkıyor, apartman içindeler tamam hepsi güzel ama esas karakterlerin bu şekilde takılması saçma. eleman su içmiyor, yarası çabuk iyileşiyor, sonra tekrar yarasını açıyor. ne akla hizmet? kızı gönderince olay çözülecek mi? sinir bozucu.

--- spoiler ---