10 Aralık 2021

haepiniseu s01e06:

 One Man's Life

--- spoiler ---

.dizi kötüye gidiyor. apartman içinde bir olay da olmuyor devamlı diyaloga döndü. onlar da saçma sapan tripten ibaret. yok o şöyle dedi bu böyle dedi. olayların akışı için bir şey düşünmemişler. haptan kaynaklandığını niye kimseye söylemiyorlar? niye sattığı insan listesini almıyor? aşırı saçma.

.bütün olayı standart şekilde bölüm sonundaki 10 dakikaya sıkıştırıyorlar. üst dairedeki psikopat maskeli tip hap almış. her tarafını kapatıp çıkıyor ama enfekte durumdaymış. bundan haberi var mı? olsa bir şey yapardı belki ama karı içerdeydi, kapıyı açmadı. eleman geldi sopayı araya koydu ve orada bölüm bitti.

.diğer olaylar daha saçma, yok efendim telefonu almak için binadan çıktılar ve bina içine bir sürü zombi girdi. bir sürü insanı ısırdı falan. bu ne lan? madem alacaksınız birlikte hareket etsenize, bu kadar mallık cidden insanı üzüyor, pek de eğlenceli başlamıştı.

.olayların başında hapların yaptığını hemen anlamışlar, hapları devlet destekli dağıtmışlar, sonra tedavi için bir şeyler yapmışlar. şimdi elektriği falan kesecekler, genel hikayede olan azıcık olay bu. bir de geçmişe gidildi, karıyı durduk yere hüpletmiş. hem de hamile karısını...

.doktor tipi arıza çıkarmaya devam ediyor. gidip hapları aldı, ne yapacak? hapları almaya gittiğini de söyledi ama polis eleman bu konuda bir şey yapmadı. yapmayın etmeyin arkadaşım.

.youtube oğlanı anasının yarasını gördü ama bir şey yapmıyor. zaten normal şartlarda böyle bir salgında herkesin muayene olması lazım, salak salak birbirlerini suçlayıp kan görüp kafayı yiyeceklerine böyle olmalıydı.

.zaten kardeş tipin tartışıp başında durdukları elemanı bıraktıktan sonra kapıyı açıp yakalanması da aşırı saçmaydı, teşekkürler kore sineması.

--- spoiler ---