29 Kasım 2021

the shannara chronicles s02e06:

 Crimson

--- spoiler ---

.tamda korktuğum şekilde ağır saçmalamaya girdik. bastım bir puanı dayanamadım. ulan amca, madem kendini öldüreceksin niye bu kadar uğraştırdın? kafatasını buldular geldiler ki o da çok saçmaydı, hadi buldular geldiler tam teslim edecek adam kılıncı kendine batırdı ve öldü.

.hadi kendini feda etti, büyük adammış diyeceğiz ama bu sefer de kafatasını kaybettiler, kılınç kırıldı bilmem ne, yuh artık dedim bu kadar olmaz artık. druid desen yaralandı, sonra da dokunduğunda kılınç buna geleceği gösterdi. eretria'nın gözler şeytan gözler oluyor, onu eretria da görmüştü. bu da ağır mallık, üzücü derece yani.

.dört bölüm kaldığı için eninde sonunda bitireceğim ama bir sezon daha olsa izlemezdim, kendi elleri ile diziyi bitirmişler. zaten salak saçma ilerliyordu ama devamlı aynı hikaye, devamlı bir anlaşamama baya saçma oldu.

.bir de bu olaylar sırasında kafesten önce kahin veledi çıkartıyorlar sonra allanon'u iki saatte çıkartıyorlar. kız büyü ile kafatasını saklamaya çalışıyor ama olmuyor da olmuyor.

.o kızla kafatası arayışını geçmişte yapıyorlar, babasına gidiyorlar, orayı da yaratıklar ziyaret etmiş, biraz anlatıyorlar inanmıyor. büyü müyü gösteriyorlar, neymiş kız oğlana aşık olmuşmuş, böyle ilerliyor, inanılmaz. kafatasını da korkuluğun dibine saklamışlar, o da şaka gibiydi.

.yetmiyor, elf kralı ölüyor. bunlar crimson denen tiplerle aşık atmaya başladıydı. adam evliliklerini basıyor. ortalığı karıştıyor ama o asker masker yok bunlarda saray basan kral öldürür, bu kaçıncı yahu, baya saçma yani. 

--- spoiler ---