28 Kasım 2021

the shannara chronicles s02e03:

 Graymark

--- spoiler ---

.küçük çaplı kurtulma operasyonu biraz heyecanlıydı diyelim, tabii son anda kurtulma olayını yine yaptılar ama bu sefer haydi artık diye hissettirdikleri için bir manası oldu. tabii bir de allanon'un kızının büyü yapması olayı var. o kurtardı, onun coşkusu iyi oldu.

.will yine salak gibi yakalandı, güya plan yapmışlardı. iki saniyede bari yakalanmasaydı ama allanon'u sebest bırakana kadar yakalandı. kanını vücudundan alıp yavaş yavaş öldürmeye niyet ettiler, allanon da ölmesine müsaade etti, kendisi de kitabın yerini söylemektense ölmeyi tercih etti, çok cesurlar bunlar işte.

.derken diğerleri geldi kurtardılar işte. fazla da bir olay olmadı. büyü ile sorunu olan bu kumandanın geçmişi var, büyü ortadan kalkınca kötüler de güçsüzleşecekse o zaman hak verebilirim. işler böyle olacak mı olmayacak mı? bunu açıklamaları gerekir.

.yeni tip zenci ödül avcısı da eski kumandanmış, askerleri ölmüş kendisi kurtulmuş öyle bir şeymiş. ne kadar tutarlar bilemiyorum ama devamlı uyuz uyuz konuşuyor.

.diğer tarafta elf kralı ile insan prensesi evlenecek, elf kumandanı, kraliçe ile anlaşmış. hepsinin bu büyü karşıtı olaydan haberi varmış anlaşılan, hep birlikte ne yapıyorlarsa artık, diğer tarafta esas kötüleri unuttular o hiç olmadı.

--- spoiler ---