27 Kasım 2021

the shannara chronicles s02e02:

 Wraith

--- spoiler ---

.bu sezon iyice kötü olacak, madem bir şey yapamıyoruz parti yapalım demişler herhalde. insan krallığında, zenci bir kraliçe, lezbiyen bir prensese sahiptir, hikaye bu yani. bunları gezginler yakalamıştı, ödül avcısı başka bir zenci gelip onları öldürdü, kızı anasına teslim etti. eretria da peşinden gitti. sonra da bıraktı. bu endir yav.

.kralımız hizmetçi kızla takılıyormuş, o kızı da iki saniyede harcadılar çünkü büyü karşıtı arkadaşlara bilgi sağlayan kralın sağ kolu tarzındaki elemanmış. başkasına söyledin mi diyerek şak diye öldürdü. bunun sevgilisi kahin de salak saçma işler peşinde, hiçbirinin karakteri oturmamış, hepsi havada.

.allanon desen güçlerinin işe yaramayacağı bir aletle iki saniyede paketlendi. büyü karşıtı arkadaşların büyülü alet kullanması da ayrı komik, düşmanına öyle derler şimdi ama mevzu da çok saçma ilerliyor ne desem boş. saçma sapan şekilde yakalanmış oldu.

.will de kahin elemanla yüzleşti. amcasını paketleyip götürdüler, bir tane kafa tası bulamaları gerekiyor, bu yeni kötümüzü canlandırmak için bu gerekiyor. allanon'u bulacak ilk sonra kafa tasını bulacak, amcasını kurtarmak için de bunu başaracak ve üç günü falan var. koştur koştur hep aynı geyik lan bunlar.

.tabii ence eretria will'i bulacak ondan sonra yavaş yavaş ilerleyecek. bu arada allanon'u nasıl kandırmayı düşünüyorlar o da ayrı bir hikaye.

--- spoiler ---