25 Kasım 2021

the shannara chronicles s01e08:

 Utopia

--- spoiler ---

.yine saçma sapan bir bölüm. insanlar bir yerleşim kurmuşlar, elektriği falan veriyorlar, silah kullanıyorlar, projeksiyon aleti falan var. bunları göstermek istemişler ama bu insan topluluğu yaratıklara insan ya da elf artık neyse onu kurban ediyormuş.

.eretria yaralandıydı, onu buradaki eleman satın aldı, biraz da zorla satın aldı, iyileştirdi, mevzuyu anlattı falan derken elf arkadaşları geldi, sonra olaylar gelişti, saçmaydı yani.

.bundan daha saçması prensesin hızlı hızlı kızı ararken tuzağa düşecek olması, elemanın onu sakinleştireyim derken sevişmeye başlamalarıydı. sonra peşlerinde gezgin babası tip gelmiş, o troll tuzaklarına yakalanmış, onla tekrar iş yaptılar, yok artık daha neler.

.yetmedi bu bencil abimiz, en son uçurumda bunları ölüme terk etmişti ama şimdi silahlı kavgada gözünü kırpmadan kendini feda etti, bir karakterde nasıl çelişki yaratılır, nasıl bu kadar kötü yapılır aklım almıyor, bir sürü para da harcamışlar, yazık gerçekten.

.diğer tarafta elf kralı kim olacak dedik, son kalan omzu açık amca istemedi güya ama son dakika krallığını ilan etti, ne işe yarayacaksa bunlar da öyle takılsın demişler.

.--- spoiler ---