26 Kasım 2021

shameless s08e10:

 Church of Gay Jesus

--- spoiler ---

.gay isa olayı çok abartı olmuş, tekrar tekrar aynı şeyleri söylüyor. kendisi de şaşırıyor, inanan olunca komik olabilir ama nereye kadar abartacaklar bakalım. dizide esas karakter olarak hep vardı ama bokunu çıkartmaları gerek.

.carl'ın başı yandı, kız zorla evlendirdi. nasıl bir manyakmış kendisi artık ne kadar uğraştıracaklar bilemiyoruma ama durduk yere bu işe dönmüş oldular. askeri okula evlenip mi gidecek tam olarak? tekrar çıkartacaklar mı diziden?

.lip'in durumlar iyice kötü oldu. hocası, akıl hocası artık neyiyse hapiste öldü gitti. beklenmedik bir olaydı ama adamın son tipi zaten olayı kaldıramayacak gibiydi. kriz geçirmiş ölmüş gitmiş. kızı rolündeki kadın da holostik dedektif dizisinden bir tip, kalıcı olacak mı bilemiyorum, en son başını omzuna dayadı. diğer insanların sorunları ile ilgili alkolik bir arkadaş imiş. lip de öyle olabilir, olay o belki.

.deb para kazanmak için kaçak göçek işler peşindeydi. en son ayağını sakat bıraktı ama orada unuttular olayı, sanki küçük bir şeymiş gibi.

.fiona salak adamla takılmaya devam ediyor. uyuzun teki, fioana hakkında araştırma yapmışmış, sonra artık zahmet olmazsa seviştiler. çatıdan düşen adamın ailesi dairede kaldı, işine geldiği gibi kullandıktan sonra üzerine dava etmiş, onun haberi ile bölümü bitirdiler.

.frank sönüktü bu bölüm, gay isa olarak t-shirt bastırıp sattı, bunu nereye kadar götürebilirler ki? iyi laflar etti de bir yere kadar.

.komşular da pek iyi durumda değil. kendi dertlerini unuttular svetlana olayındalar, komik gibi ama değil gibi, zengin koca arıyor falan filan işte.

--- spoiler ---