20 Kasım 2021

shameless s08e09:

 The Fugees

--- spoiler ---

.işler iyiye gitmeyince kabak tadı veriyor. adamların ızdırabından hala eğlenemiyoruz. frank'in işler hemen kötüye gitti, kanadalılar tarafından yakalandı, sonra kaçtı kurtuldu ama birlikte hareket ettiği biyolog arkadaşını yarı yolda bıraktı, oraya kadadar iyidi güya. zaten sürdürülecek iş değil ama göndermeler için iş tasarlamışlar, aynı şeyleri tekrar etmemek için bitirirler artık.

.lip desen herkesin derdiyle dertleniyor hala ama gidip eski sevgilisiyle tekrardan sevişiyor. motorsikletli kızcağız daha iyidi. duygusallaşmaya bile başlamışlardı. diğer elemanın eski sevgilisinden çocuğunu öğrenince olaylar gelişmiş, zaten geçen bölümden işler aynı şekilde sıkıntılıydı.

.ian tarafında işler iyi gibi, papazlarla takılıyor, önce hepsine ayar verdi sonra eşcinsel papazlar geldi, tebrik etti. eski kızcağız sevgilisiyle de araları iyileşti falan ama yine de bir kekremsi tatları var, tipler öyle galiba biraz.

.carl istemeden evlilik teklifi yapmış oldu, pezevenk yüzüğü ile bunu başardı ama salak kızla takılmasından dolayı hak etti, komik bile değil. hayatları sıkıntılı işte.

.deb, narkotik köpeği bulmuş, milletin attığı mallar toparladı yetmedi arabanın bagajından aldı, başı belaya girecek, bunların parasızlıktan başlarını belaya sokması bir tek beni eğlendirmiyor herhalde ama tüm hikaye bu aslında.

.sevimli komşularımız cephesinde işler iyi değil. kevin çok dominant oldu falan filan devam ettiriyorlar ama rus karı üzüldü, o kötü oldu.

--- spoiler ---