18 Kasım 2021

shameless s08e08:

 Frank's Northern Shuttle Express

--- spoiler ---

.artık pek bir şeyden etkilenmeyip eğlenmeye devam ediyorlar. normal şartlarda frank kesin yakalanırdı ama ilk bir iki iş yapsın sonra yakalansın falan dediler herhalde, devamlı benzer şeyler oluyor elbette ama araya bin tane eleştiri sıkıştırmışlar. en sevdiğim twitter göndermesiydi.

.insan kaçakçıları böyle anne şefkatinde yaklaşmıyor, o yüzden başarılı olabilir ama tabii bunlar daha yeni başlamış, sonra işler karışır. frank öyle bir insan değil ama zenci velediyle iyi anlaşıyor. zenci velet bile dizide süper oyuncu, nasıl ayarlıyorlarsa artık.

.deb yine hamile kalacağım diye ortalığı ayağa kaldırdı. adet görünce rahatladı. kaynak işi için poz verdi. küçük kardeşine çektiriyor pozları, böyle de süper bir aile.

.fiona sinyalleri yanlış anladı, inşaattan anlayan elemanı öptü falan, o da lezbiyenlerin sperm bankasıymış. o biraz komik oldu, bunlar takılmaya başlayacak orası kesin. fiona'yı  duştan sonra iç çamaşırları ile dans ederken gördü, niyeyse böyle bir sahne çekmişler.

.ian papaza haddini bildirdi. eşcinselliğin yasak olduğu bariz ama genel geçer sevgi sözcükleri de var. lut olayını belki böyle yorumlamayıp ahlaksızlık olarak yorumluyorlardır ama komple ahlaksız bir diziden bahsediyoruz. her neyse.

.carl kız ile başı derde girecek, kız tam manyak, carl tam umursamaz. artık işler kötü gidecek diye gerilmeyince eğlenceli bir dizi oluyor, bu tiplere niye geriliyorsak?

.lip desen sponsor değiştirmeye çalıştı, tipler komikti, erkek kılıklı bir tanesinde karar kıldı. harbi bir ablamız, başkalarının dertlerinin bağımlısı olmuşsun dedi, lip'in hayatında bir şey yok aslında, doğru dediler. kendi yazdıkları hikaye içinde eğleniyor şerefsizler.

.sevimli komşularımızda iş tıkırında rus karıyı bıraktılar, kevin pek baskın oldu, her türlü baskınlık yapıyor, zaten erkeğin doğasında var demeye getirdiler bence.

--- spoiler ---