2 Kasım 2021

shameless s08e06:

 Icarus Fell. And Rusty Ate Him.

--- spoiler ---

.bu diziyi bile doğru düzgün paylaşmadıkları için kolay kolay indiremiyoruz, bu torrent sistemi de ne olacak bilmiyorum böyle. paylaşanların insafına kaldık. ha diyeceksin sen ne paylaştın bu güne kadar... bu işi yapan siteler paylaşsın arkadaş. bulsunlar bir çaresini.

.lip meselesi pek üzücü oldu. sponsoru olan arkadaş tekrar içkiye başladıydı, onu bulmak için çok uğraştı, buldu geldi derken karısı kapı önüne koydu, adam en son ağlıyordu. jordan'ın eli meselesi iyi oldu yalnız, güzel bağladılar son sahneleri. önceki hocası falan ümidi kestiydi, tekrardan sıfırlayacaklar mı? içki olayları ile bir taraftan mücadele ediyorlar.

.fiona ve ian kavgası devam ediyor. fiona apartmanında yaşlı bir kadın öldü, köpeği ölüsünü yemiş. köpeği öldüreceklerdi ama neyse ki bir süre geçirdikten sonra kıyamadılar, o da mesaj olmuş. normalde imkanı yok yaşatmazlar o hayvanı.

.deb ertesi gün hapı için ortalığı ayağa kaldırdı, bir sürü zorluk getirmişler, 16 yaşındaymış daha bu arada, ona da gönderme yapıyorlar ama en son allah-u akbar diyerek insanları kaçırmaları komikti, ertesi gün hapı almak için bunu yapıyorlar, adamların mizahına gel! güldüm ama allah affetsin.

.sevimli komşularımızın derdi büyük. kev rus karıyı kıskanmaya başladı. onla daha iyi orgazm oluyormuşmuş, kadın vücudunu daha iyi biliyormuş. mevzu dominant olmak dedi fiona, doğru da dedi ama kev hadi bana dominant olmayı öğret falan diyerek şapşiklik yapmaya çalıştı galiba, u adamlar dram çekmesin bari, adam gay olmaya çalıştı ama beceremedi ama korkuttu.

--- spoiler ---