16 Kasım 2021

messiah s01e03:

 The Finger of God

--- spoiler ---

.adamlar o kadar kötü anlatıyor ki meksika'da geçen olayı suriye zannettim. benim hatam değildir herhalde, bir tarafta bir şey yazdı mı? kızın kaçtığı yer teksas yani! bu veletler suriyede ne arıyor dediydim, köprü falan ama ne bileyim, neyse işte.

.şimdi mesih şak diye teksas'a geldi. adam mucizelere doymuyor. aniden kasırga uyarısı mı yapıyorlar? bu kadar mı havayı takip etmiyorlar ya da bu kadar mı ani oluyor? o da hiç olmadı. adam geldi. nerden nasıl geldiği yok, iki kelam etmeden paketlediler, direnmiyor iyi güzel de cia karısı da konuşamadı. yani koskoca bölümden sonra hiçbir şey olmadı.

.cia karısı hasta, nesi var bilemiyoruz ama kanaması ve çamaşır yıkamasına geçtik, kuş vardı kaçamıyordu. o da mı mucize dedik ama bir şey olmadı, dedim şak diye gelecek ama gelmedi. mevzu nereye gidecek? teksas ne alaka abi?

.suriyede kirli polis veledi öldürdü mü? ağlıyordu falandı filandı. allah'ın adını vererek olmadığını göstereceğim dedi. velede ispat edecekti, öldürdüyse yuh ama bakalım filmlerde böyle görünce de garip oluyoruz tabii. allah affetsin.

.kiliseyi yakmasına bile müsaade edemedi koca yürekli isa seni, isa çıksa o kadar da güzel olmayacak yani o olaylara gidiyorlar. instagram yayılıyor her şey, isa gelse instagramdan yayılır zaten.

--- spoiler ---