16 Kasım 2021

messiah s01e02:

 Tremor

--- spoiler ---

.hala çok çiğler ama yine de belli bir izlenirliği olacak gibi. mesih tipi fena olmamış. kudüste medivene gelip yaptığı konuşma fena değildi. tabii figüranlar yine çok kötüydü. oğlanın tekini bulmuşlar, mermi yemiş ve uyanmış gibi yapıyor. mesih mucize gösterdi ama adamlar gerçek olarak yaptıysa bile gerçek görünmüyor, üstün bunun bir kurgu olduğu düşünen cia ajanı zaten araştırıyor.

.en son ürdün'e geçtiğini gördüler. o kadar kalabalıkta bu kadar bariz bir adamı nasıl yakalayamadılar, mucizevi gerçekten, olaylar garip akacak gibi duruyor.

.kirli polis arkadaş, anası ölen oğlanı da paketledi, diğerlerini çıkaracaklarını söylemişti tam ama haberi götüremeden aldı. kendisi kafası karışık, atarlı giderli bir polis. evde sorunlar var, çocuğunu seviyor ama ayrılmış, böyle klasik bir tipleme yapmışlar. cia tanıyormuş bunu, onu da öğrendiler ama neye faydası olacak bilemiyorum.

mucize dozunu artırmalarını umuyorum, diğer karakterler pek izlenir değil maalesef. kilise ve papazın kızı meselesi falan karın ağrısı gibiydi. hiç olmamış yani niye bu tipleri getirdiler bilemiyorum. allahın suriyesinde ne arıyormuş bunlar? hristiyanlar falan olabilir de savaş var ulan, ne bekliyorsun ki?

--- spoiler ---