15 Kasım 2021

arcane s01e05:

 Everybody Wants to Be My Enemy

--- spoiler ---

.kardeşinin bu tek gözlüye çalıştığını nasıl anlamadı? diğeri ablasını vurduğunu gerçekten bilmiyor mu? biraz geçmiş görüntüleriyle başladılar, ölen şef ile atış yarışması yapmış falan filan işte. hapishaneden çıkardı, yer altına indi, orada araştırmalar yapacakmış.

.pembe saçlı muhabbeti iyi, bunlar ekip olacak gibi görünüyor. serumları çatır çatır hepsi almaya başlamış. tek gözlüğünün ekibindeki dövüşü güzeldi, az daha yeniliyordu ama mavi saçlı polisimiz geldi. 

.kardeşi de bu zaman içersinde çaldığı küreleri çalıştırma metodunu buldu gibi, ilk kafayı yedi, sonra tek gözlü arkadaş babası rolünde ona bir takım akıl vermeler yaptıktan sonra açıldı. öncesinde ablasının dövüştüğü makinada onun skorunu geçemedi, falan filan işte.

.diğer tarafta bilim insanı oğlan zenci kız ile haşnadafişne yaptı ama bu oğlanın suratı en kötü animasyon kısmı galiba, diğerlerine nazaran öyle görünüyor. o sırada iş arkadaşı, akıl hocası diyelim, arkadaş da kan kusarak ölüyordu. çözmeye çalıştığı bulmaca kanının tadına baktı, olayı buraya mı getirecekler? tam olarak ne olacak bilemiyorum.

.ciddi karanlık havası var. bu mafya babası tiple işbirliği yapan polisinden aile içi dramlara kadar hepsi karanlık geliyor, bir de konseyin yeni üyesi bu bilim oğlanı da diğerleri gibi olacak, insanlar çekiçle bu şehri yaptılar diyor da büyü ile her şeyi parçalayabilirler, anlamamış bu olayları.

--- spoiler ---