8 Ekim 2021

watchmen s01e07:

 An Almost Religious Awe

--- spoiler ---

.sonunda güzel bir bölüm yaptılar. bu kadar zaman sallamışlar resmen. dr. manhantan marsa gitmemiş. angelina'nın kocası rolüne geçmiş. birlikte olmaları için böyle yapmışlar. anılarına güvenmeden bunu kesin hatırlayıp nasıl adamın kafasını yardı, yanlış çıkacak zannettim. baya kötü olurdu.

.baştan beri eleman buradaymış. zenci kaslı koca rolünde idare etmiş. beyaz ırkçı arkadaşlar da artık beyazların ezildiğine kanaat getirip bu arkadaşın gücünü almak istiyorlarmış. esas olay bundan ibaretmiş.

.zengin karı ve sevgili dedemiz de bunu engellemek için birlikte çalışmışlar. peki angelina'nın hatırlarını düzeltme olayı yalan mıydı? fil olayı neydi? onu açıklamadılar. karşı tarafta dedesi var zannederken fil çıktı. sonra da bağlantıyı kesip olaylara devam etti. kopuk ilerliyor ama açıklayacaklardır diye umuyorum.

.diğer tarafta fbi karısını paketlediler. dr. manhantan diyince olaylar karışacak. direkt mekanlarına düştü. zaten ölen şefin karısı da olayı biliyormuş. o kanepeyi tuzak olarak hazırlamış zaten, komik bir görüntüydü.

.anılar meselesi yine vardı ama diğer bölümü de böyle yapmaları gerekirdi, baştan sona izlemek saçma oldu. bu sefer kendi anıları ile karışık alıyoruz. anne ve babasının patlama anı, yetimhane anıları ve babannesinin onun alması ve öldürülmesi şeklinde depresif bir geçmişi var.

--- spoiler ---