6 Ekim 2021

watchmen s01e03:

 She Was Killed by Space Junk

--- spoiler ---

.filmden manhantan abimizin sevgilisini hatırlamıyordum. kendisi kanunsuz yakalama timindenmiş. fbi bu arkadaşları paketliyormuş ondan pek süper kahraman kalmamış. aslınsa süper değil de kostümlü diyelim. bir tanesini daha banka soygunu numarası ile yakaladılar. her zaman kanunsuz bir hareketti ama olaylar böyle olmadıydı. gizli bir anlaşma olıuyordu. watchmen evrenini devam mı ettirmişler, eskiden de böyleyse hiç hatırlamıyorum.

.marsa mesaj gönderdikten sonra arabasının dağılmasına gülmesini de anlamadım. yukardan mesaj gelmiş gibi güldü ama sebep başka olması gerek. otuz seneden beri cevap alamıyor muymuş? marsta ne yapmaya gittiydi manhantan? onu bile unuttum.

.kadın azılı rakip çıktı. hemen dolabı falan buldu. tekerlekli sandalye izini gördü. tabii ki esas karı işbirliği yapmadı ama olay bunlar arasında nereye kadar gidebilir ki?

.bir yerden sonra manhantan falan gelmeli, bir şeyler olmalı. zaten cenazedeki bomba girişimi de saçma oldu. madem cinayeti üstlenmediler niye canlı bomba yolluyorlar? kalbime bağlı öldürmeyin dedi ama fbi öldürdü. otopsi yapılacaktı tekrardan o ortadan kalkmış oldu. bombadan korumak için mezara adamı atıp üzerine tabutu attı, bir taraftan komik sayılır.

.şatodaki abimiz neyin peşinde anlamıyorum. klonları ile canı sıkılmış bir yerlere gitmeye çalışıyor gibi. avcı arkadaşla anlaşmaları var gibi. ayrıca kostüm giyiyor gibi. kim lan bu? üşenmesem araştıracağım da neyse çok da mühim değil. yalnız madem dizi yapıyorsun kendin açıkla, bilmek zorunda mıyız kardeşim?

--- spoiler ---