26 Ekim 2021

tales from the loop s01e06:

 Parallel

--- spoiler ---

.adamlar özenle hiçbir şey anlatmıyor gibi. hadi gay hikayelerini geçtim her tarafta gözümüze sokuyorlar ama bu hikayede ne oldu arkadaş? böyle de unutacaklar, ha bir yere bağlarlarsa tamam ama altı bölüm resmen hiçbir hikaye bir yere bağlanmadı, döngü bu mu?

.döngü şirketinin bekçi arkadaşımız afadersin gaymiş. bir tane yer çekimine meydan okuyan traktör bulmuş, kitap içinde bir oğlanın resmi varmış. ona bakıp bakıp iç geçiriyormuş. nasıl bir arkadaşsa...

.sakallı bisikletli gay arkadaşa sırf bu yüzden yüz vermiyormuş. bilardosunu böldüğünde kuşlarla ilgilendiğini söyledi mi bilemiyorum ama esas hikaye bu çıktı. paralel evren geçtiğinde diğer taraftaki sakallı kuş insanıymış. kuş beyinli gay'ler bu sefer anlaştı ama mutluluğu çok başka yerde buldu. gözünün önünde olsa daha çarpıcı olabilirdi. eğer öyleyse kusura bakmasınlar puanını çok kırdım.

.her neyse işte traktör ile çinli kızın tamirnden sonra evren değiştirmişler, geri dönemediği için bir süre kendi paraleli ile birlikte yaşadı. yakışıklı gay'imiz ayran gönüllüymüş. bu mal da ona kitap yazmış, gel kaçalım buralardan falan filan diye. bu kitabı verdikten sonra iade ettiler, ağacın dibine gömdü ve oralarda artık durmadı. kendine yabancıydı yani!

--- spoiler ---