23 Ekim 2021

tales from the loop s01e04:

 Echo Sphere

--- spoiler ---

.bir şeyler anlatacak gibiler ama anlatmıyorlar. döngünün başındaki abimiz hakkında rahmetine kavuştu. etrafında torunundan başka üzülen olmadı. karısı bile üzülmedi. neden böyle bilemiyoruz. neden gözümüze torun olayını soktular? onu da hiç anlamadık.

.yine küre şeklinde bir cisim vardı. içine bağırınca sesini yankı yaptığı süreyi on ile çarparak ömrünü hesaplayabiliyormuşsun. sonunda veledin ömrünü de gösterdiler ama ne bileyim bu kadar hikayesi işte.

.adamın hastalığına da inmedik, kafa pat diye gitti. gördüğü yağmur neydi? ona da girmediler. yine de müzikler en dramatik bölümde biraz daha uyumlu duyuldu. tabii sonunda bir şey de olmadı. diğer küre kurtarmadı.

.velet kendi başına havalandırmadan girip bir şeyler yapmaya çalıştı. küreye gitmesi falan saçmalıktı. zaten açık olması da saçmaydı da her neyse... arada bir görüntüde dedesinin küreye dokunup kafasını soktuğunu gördük, gerçek mi değil mi bilemiyoruz.

.geçen hikayede beden değiştiren oğlanı unuttukları gibi hikayeler böyle saçma sapan ilerliyor. elemanın farklı olduğunu fark eden de yok. velet ortalıkta üzülüp dolanırken kahvaltısına falan devam ediyordu.

--- spoiler ---