17 Ekim 2021

superman and lois s01e13:

 Fail Safe

--- spoiler ---

.süper karıyı hızlı yakaladılar. kurtarmaya çalıştı ama esas planı bilmiyor muydu? eleman zaten kendini yok edip aleti içine almış, kriptonlu yapmak için özel bir araç varmış ya ondan olmuş. böyle bir hikaye var mıydı bilemiyorum ama kriptonit de bir işe yaramıyor, durdurulmaz bir arkadaş oldu. nasıl durduracakları önemli artık.

.geçmişteki dramları, babasının baskısı falan bir şeyler uyandıracak gibi gösterdiler ama en sonunda kendini feda etti. kendini feda etmeden de yapabiliriz demiş, sonra yapamamış da şudur budur. en son güneşin etrafında direkt enerjisini aldı. yuh artık.

.superman kriptonit ile ilgili silahları ellemeyin dedi. ilk güya imha edeceklerdi ama kendisini bırakmanın rahatlığına alışmış, bu da garip bir mevzu aslında. superman kendini tutuyor, gücünü kontrol etmek demek bu mu lan? git kutuplar gücünü kullan ne bileyim.

.oğlanlar bu olaylar için eğlence derdinde, biri teklif ettiği kız bundan bilgi alacak diye artistlik yaptı, diğeri kızın ailesi taşınacak diye dertli ama devamlı öpüşüp duruyorlar. dışarlarda yakalandılar diye şerif yakalandı. her ikisi de okulu astığı için cezalı oldu. aile dramı da sıkıştırmayı ihmal etmiyorlar.

.bir de lana ve ailesini hor görmeleri durumunu abarttılar. gidecekseniz gidin ulan neymiş bu? hiç mi taşınmadık sanki? kasabayı bırakacaklar bırakmayacaklar muhabbeti döndü durdu. diğerleri suçu bunlar üzerine atıyor da ailesi çatırdıyor da cart ve curt.

--- spoiler ---