16 Ekim 2021

superman and lois s01e11:

 A Brief Reminiscence In-Between Cataclysmic Events

--- spoiler ---

.geçmiş görüntüleri iyidi ama bir kısmını tekrara getirmişler, hadi demişler gösterdik madem, bütün şekilde yapalım. o açıdan bilerek yapmışlar gibi ama detaylandırabilirlerdi.

.superman'in ailesi meselesi dizinin esas konusu zaten. başında aile olunca nasıl kahraman olacaksın? nasıl onları güvende tutacaksın? bu kadar kuvvetli adamlar superman'in kimliğini bulup çıkartamadı ama sadece bir önceki olayda superman güçsüz düşünce kafasına bir alet takıp kim olduğunu ortaya çıkartmış. hepsi bunun içinmişmiş.

.anılarda gezerken bir gariplik olduğunu anlıyor, sonra ortaya çıkınca zaten işler karışıyor. yine de anılar güzeldi. superman tipi olarak bu arkadaş kastedilen role çok daha iyi olmuş. araya ilk kahramanlıklar falan sıkıştırılmış. lois ile tanışması ve superman'i konuk alması falan baya gülümsetti.

.sonunda uyanıyor ama iş işten geçiyor, senin kimliğini ortaya çıkardım artık işin bitti diyor. güya ailesini tehdit ediyor, superman olmaz falan diyor ama şak diye ailesinin karşısına geliyor. jordan güya karşısında durmaya çalışıyor ama beceremiyor. babası o ara geliyor ve teslim oluyor.

.lois de zenci arkadaşa senin geldiğin dünya gibi olacak, superman taraf değiştirdi diye telefon açıyor, işler bu şekilde gitmeyeceği belli ama yine de olay yaratıyorlar işte.

--- spoiler ---