15 Ekim 2021

superman and lois s01e10:

 O Mother, Where Art Thou?

--- spoiler ---

.şimdilik hikayeyi bitirmiş oldular ama yine de güzel oldu. zaten insanlar ölmeyip esas eleman kaçınca tekrar aynı hikayeye geliriz demek de istemiş olabilirler. kal-el'in anasının kötülerden olmaması iyidi ama direkt kardeşi ile yüzleştirse daha mantıklı olabilirdi.

.onun yerine anasının yaptığı bir cihazla herkesi tek seferde kurtarma yoluna gittiler. bir sürü kriptonlulun da enerjisini tek bir noktaya odaklayıp hepsini kandırmış oldu. eric denen son dakikada fark etti ve kaçtı. yardımcısıyla tekrardan devam edecek.

.superman tekrardan kaleye ulaştı ama bitik durumda, elindeki anasının bilinci midir? yoksa tüm bilinçleri mi toparladı? onu da anlayamadım ama kalede saklayacak gibi görünüyor. artık ne yapacaksa...

.lana gönüllü olduktan sonra biraz dozu yavaşlattılar, hepsi vedalaşıyor, superman öyle ortalık oğlanı gibi geziyor ama kimse clark olduğunu anlamıyor, zaten bu olayı geçtik tabii de yine de komik. üstelik clark nerde diye soran yok dünyanın çivisi çıkmış bu eleman ortada yok. karısı ve çocukları mekanda ama kendisi yok. uydurmaya bile uğraşmazlar. anası zaten şak diye anladı, en azından muhabbetler güzeldi.

.kızcağız babasını öyle görmeye dayanamadı, en son niye tekrar yanına geldi bilmiyoruz ama neyse ki mutlu sona ulaşmış oldular, şu dakkadan sonra işler nereye gider orası belli değil ama superman biraz ortalarda olmayacakmış.

--- spoiler ---