15 Ekim 2021

superman and lois s01e07:

 Man of Steel

--- spoiler ---

.oğlanın işitme sorunu varmış. işitme gücü kendine gelmiş, onu kontrol edemiyormuş. tüm olay buymuş. tek sese odaklanarak bu mevzuyu çözecekmiş ama bu süperoğlan olayını yapamadılar, pek olmadı.

.zenci arkadaşın luther ya da lex olayı sadece bir güncellememe olayıymış. kızıyla yaptığı hazırlıkta aleti güncellemedikleri için bu isim kalmış. şaka gibi yani.

.superman'in kötü olduğu zamanları gördük ama nedenini bilmiyoruz, lois'i de öldürmüş. kayın babasını da öldürmüş adamın içinde canavar varmış, diğer kriptonlular gelince bu iş olacak diyor ama pek kimsenin inandığı yok. ben demiştim demesin de...

.zaten bu zengin tip lana ile birlikte canlandırılacak uzaylılar için insanlar arıyor. bunu nasıl yaptığını anlamadık ama nerdeyse herkes mevzuyu anladı.

.işitme gücünü kız arkadaşı (sadece arkadaş geyiğindeler) odaklanması ile çözüp kardeşine patlaması da saçmaydı. dizideki dramlar yalpalamaya başladı.

.zaten alternatif evrenden gelip adam öldürmeye çalışmak nedir lan? iyi mi kötü mü bir sorsana bakalım. lois'i ikna edip superman ile görüşme ayarlıyor, sonra kırmızı ışıkla tuzağa düşürüp çekici ile dövüyor. o ara oğlan bunu duyuyor ve babalarını kurtarmaya geliyorlar. tüm aile olayın içinde olması güzel, heyecanlı ve aksiyonlu ama biraz saçmalamaya başladılar.

--- spoiler ---