13 Ekim 2021

counterpart s02e02:

 Outside In

--- spoiler ---

.yine bayık boş bir bölüm. bir tane düşman buldular onu bir türlü yenemiyorlar. yönetim dediğimiz arkadaşlar dağılmış şekilde çantalarla dolanıyor. mira denen karı da bunu ele geçirmeye çalışıyor gibi. diğer taraftan emily mira'yı yakalamak için başa getiriliyor ama yapabildiği bir şey yok.

.eski müdürleri ziyaret ediyor, oğullarını tekrar görebilirlermiş. adam inanıyor, kadın inanmıyor. adam ölüyor, kocası ölürken rahat takılıyor. sonra o da ölüyor büyük ihtimal. saçma sapan işler yani.

.howard'ı sorgulayan arkadaş da mira ile çalışıyormuş. kadın tüm elemanları toparlayıp şüpheleri olunca bir muamele çekip kafayı rahatlatıyor, böyle sıkıntılı bir tip yapmışlar ama ne bileyim çocukları öldürmeleri çok saçmaydı ya.

.hapis howard'a yaramamış, herkes karısına ihanet etmesini bekliyor, o da yok falan diyor ama bu taraftaki emily eğer mira'yı yakalarsa elemanı serbest bırakacak, anlaşması bu. yönetim ile pazarlık olayı da iyidi aslında ama kimdir nedir bu yönetim, nasıl ortaya çıkmıştır? o diziden daha önemli.

.böyle bayık bir ajan hikayesi yapacaklarına dünyaya ne olduğunu açıklasalar çok daha iyi olurmuş. yok o karşı ajanmış, yok hafızasını kaybetmiş, yok o emily gelmiş bu emily yerine geçmiş. şimdi bölüm sonu bunu yaptılar. karı gelmiş bu tarafta işler karıştırmış ama hatırlayamıyor. hatırladığı kadarıyla kendini beğenmiyor ama kötücül howard da bunu bekliyor, nasıl bir salakça iş anlamadım.

--- spoiler ---