13 Ekim 2021

counterpart s02e01:

 Inside Out

--- spoiler ---

.dizi inanılmaz bayık bir hale geldi. dramları da artık ilgi çekmeyince adamlar iyice boşa düştü. yönetim denen arkadaşlardan bir tanesini gördük. özel cihazla bağlanıp toplantı yapıyorlar, sanki bu aletleri hacklemek imkansız gibi...

.bir de anlamıyorum telefonlar yeni model görünüp neden bilgisayarlar eski model? bu bölüm için özel bilgisayar mı bunlar? üstelik diğer tarafın saydam telefonları daha kötü diyorlardı, adamlar bunların üzerine gidecekken kim ajan, kim çifte ajan muhabbeti yapıyorlar.

.bir de karı güya adamın aklını çelmeye çalışıyor, neyse ki yatağa atamadı, artık yapamazsın dedi. işler bir yere de gitmiyor. bunlar arasında bir şey de olamaz ve zaten yüzüne bakarak yalan söylüyor. vakti zamanında bir hadise olmuş, bir ömür geçmiş, üzerine kızları olmuş ve güya her şeyi onun için yapıyorlar ama yine aynı hikaye.

.bu mal oğlan da şanslı adam olarak itirafının ses kaydını alıp birilerinin bulacağı hale getirdi. ne yapacak ne edecek o kısmı da anlamadık ama güya böyle bir işe kalkıştı.

.tüm bunların sebebi bölüme yeni bir tane fbi ajanı getirmeleri. kendileri müslüman, iki tane mekke olmasına biraz alınmış gibi. mevzuyu buna yeni açıkladılar, çok olgun karşıladı ve köstebek bulma konusunda uzmanmış, bakalım ne yapacak. zaten yönetim ondan şüpheleniyor falan filan dediler, bir nevi matrix gibi gösterdiler ama sadece toplantı yapan tipler. bunlar ayrı bir evrende olsa ya da ortak bir yönetim olsa çok daha güzel hikaye olacak ama biz saçma sapan minik ajan hikayesinde sıkıştık.

--- spoiler ---