13 Ekim 2021

superman and lois s01e06:

 Broken Trust

--- spoiler ---

.pataklama kısmından tekrar başladık. acil çağrı cihazına zor uzandı ama son anda babasını çağırdı, eleman kaçtı ve yakalayamadılar. kaçarken treni falan kurtardı ondan böyle oldu diyebiliriz ama eh işte.

.dayaktan sonra jordan oğlanı biraz kontrolünü kaybetti. seslere hassaslaştı, aniden patlama eğilimi gösterdi falan garip durumu oğlanın, pek dikkate almadılar. bu arada özel güç meselesi ikizlerle ilgili olmayacak o belli oldu.

.eski okulu ile futbol karşılaşmasına çıkmak zorundalardı sanki. aile dramı olarak mantıklı aslında, hayır diyemediler ama maçta az daha kendini kaybediyordu. babası gözünü tuttu, eline patladı.

.maçtaki olaydan sonra otelden ayrılmayın demişlerdi ama arkadaşları gelince çıktılar, diğer takım da hemen civardaymış, özel kavga etsinler diye salıyorlar herhalde. neyse kavga başladı ama jon elini koyunca eli kırıldı yavrucağızın, iyice moraller sıfır.

.bu arada hızlı eleman kızı kaçırdı, olaylar hep birlikte karıştı. o fena oldu. superman havadan tespit etti, elemanı ve kızı kurtardı ama kriptonitli mermileri de tatmış oldu. kayın babası ile biraz sıkıntılı konuşma yaşadılar.

.yetmezmiş gibi lois madenlerde zenciyle birlikte araştırma yapıyordu. süper karıyla mücadele ettiler. elemanın gazeteciyim ben demesinden farklı bir şeyler olduğunu da anladılar. başlarına bir hal gelmedi ama üç koldan aksiyon verdiler, iyidi.

.lana mademlerle ilgili bir sıkıntı olabileceğini fark etti. daha önce lois yardım istemişti, kabul etmemişti, şimdi edecek ama bakalım ne işe yarayacak.

.jordan kıza yalan söyledi diye, insanlardan uzak kalıyor diye anasının kolunda ağlarken bayıldı gitti. kafasına rontgen ile bakınca bir şeyler ters gittiğini anladık. babası ışık hızında kaleye götürüyor arkadaşı, bakalım ne çıkacak.

--- spoiler ---