12 Ekim 2021

superman and lois s01e04:

 Haywire

--- spoiler ---

.x-kriptonit de nedir? onu ilk kez duyuyorum. bir nevi özel güç verme maddesi gibi anlattılar, bu zengin arkadaşın olayı bu muymuş? yanındaki karı da 6 sene önce kripton gezegeni yerlilerinden biri gibi duruyor. superman'in bundan nasıl haberi yok?

.ayrıca kayın babamız işlerin bokunu çıkarttı. ilk çocuklara doğru bir şey söylemişti ama sonra superman'den çekinme olayına girdi, yeni bir protokol başlattı. bu olay ne zaman gerçekleşecek bilemiyoruz ama işler iyiye gitmiyor.

.veletlerin futbol olayına girmesi, babalarının yardımcı koç olması falan komikti. bunların gerçek hayat ile süper hayatlarının dengesizliği aslında güzel bir konu.

.ikizlerden iyi huylu olan bunca olan şeye iyi dayanıyor, eleman her türlü tam destek modunda biri. ışın olayında eli kırılan oyuncunun durumunu da iyi kavradı. başına olaylar geliyordu ama babası son anda yetişti.

.o ara eski düşmanlarından bir arkadaş kaçmıştı. özel bir süper sonik silah yapmış, kulaklarını kızartıyordu ama bir el çırpma ile olayı halletti. bu görüntüler iyidi ama tüm aksiyon görüntüleri maalesef iyi değilmiş.

.lois'in konuşma desteği bekleyip artistlik yapması biraz saçmaydı ama gerçekçiydi. sonra eleman gönlünü falan aldı, süper de olsa romantik ama babası yine rahat durmadı. adam uyuzun teki arkadaş.

--- spoiler ---