12 Ekim 2021

superman and lois s01e03:

 The Perks of Not Being a Wallflower

--- spoiler ---

.boyama sahnesi eğlenceliydi. bunların mutlu aile olayı nedense hoşuma gidiyor ama dramları da bol olacaktır. olayları hızlı hallediyorlar neyse ki...

.köprü meselesi öylesine konulmuş ve pek de para harcanmamış. belki diğerlerine çok harcadık bunu da kaktıralım demişler ama en kötü sahneydi. resmen oyuncaktı her şey. insan bir yaptığına bakar bunu bu diziye koymayalım abi falan der, neydi lan bu?

.her şeyi duyan baba çocuklarını dinlemeyeceği konusunda özür diliyor, bir taraftan komik bir taraftan göndermeli hadiseler.

.lois haber peşinde koşuyor ama işler sarpa sarıyor. önce arabası yanıyor sonra süper güçlü bir arkadaş tarafından yakalanıyor. kulağına kalem batırdıktan sonra kocasını çağırıyor. superman aleti olan arkadaşları nasıl tespit etmiyorlar, o da garip doğrusu. elt mi ne diyorlar adına.

.lana'nın kızı ile sorunları, aile ile sorunları falan derken çok basite indirgediler. neyse ki bu ergen tipler beni pek fazla kaşındırmıyor, en azından tipleri iyi bulmuşlar. huysuz oğlan bu kıza aşık işte.

.zengin adamın derdi nedir? yanında nasıl özel güçlü arkadaşlar çalıştırabiliyor? bunların hepsinin gözünden ışın çıkıyor. nereli bunlar? ne zaman açıklayacaklar bakalım.

--- spoiler ---