11 Ekim 2021

counterpart s01e08:

 Love the Lie

--- spoiler ---

.howard silk adını verdi mal. ulan bu tutar mı? nasıl bir olaya çevirecekler? saf howard mı ajanmış yani, adam psikopatmış ama zannetmiyorum böyle bir şey çıksın. karı bunu nasıl kafaladıysa psikopat bir ajanmış.

.zaten belli etmemesi gerekiyordu. dişli howard diğer taraftan çağırıyorlar diye gelip bakmadı. bu da kendi başına diğer eleman ile anlaşma yoluna gitti ama olmadı yani, tamamen entrika olayına döndü.

.koskoca dünyayı yok edeceğiz diyorlar, bunlar kim ajan kim karşı ajan muhabbetinden başka bir şey yapmıyorlar. nerde bu devlet nerde bu millet?

.howard ile ara yüzde görüşmeleri de gereksizdi zaten mesajı bir şekilde iletebilirlerdi, nasıl bu kadar olay kimsenin dikkatini çekmez onu bilemiyoruz ama karısının uyandığını söylemedi. aldattığını biliyormuş, adam sevgi budur diye ayar verdi ama yine de işler garip bir hal aldı. ne yöne gidecek belirsiz.

.tetikçi lezbiyen kız ne yapıyor anlamıyoruz, ajanlardan birini öldürdü, sonra yine kızın yanına döndü. diğerlerini öldürmesi için anlaşmıştı, onun için başkaydı ama onu da açıklama zahmetine girmediler.

.bu süper ajan karının iki saniyede kelepçelenmesine de hiç ihtimal veremedim. etraflıca düşünmemişler. ayrıca diğer tarafta tüm çocukları öldürmeleri de inanılmaz saçmaydı. ulan zaten okulun kendisinden mevzu anlaşılıyor, çocukları niye öldürüyorsun? ne tür bir bilgi vermiş olabilirsin ki? kendisi bırakıp kaçtı, çocukları öldürdü falan, yuh artık, saçmalığa gel.

--- spoiler ---