11 Ekim 2021

counterpart s01e07:

 The Sincerest Form of Flattery

--- spoiler ---

.howard karının ajan olduğunu çaktırma dedi ama eleman dayanamadı sonunda al hapı iç dedi. günü geçti nasıl olsa dedi. içsin bi bakalım. bebekten sonra bu işleri bıraktım gibi anlatıyor ama külliyen yalan, dizinin başından beri pislik yapıyor.

.bunların grip intikamını çok saçma buluyorum. dizinin esas konusu bu. kanıtlanmış bir şey bile olsa diğer tarafa geçip alakasız insanlardan intikam almak inanılmaz saçma. hadi gribi yayanı bul, onla hesaplaş yine tamam ama bir olaydan tüm insanlık suçlu olamaz. kim yazdıysa bunu saçmalamış.

.bir de bu arkadaş baştan beri şirketin evinde ama evinden yayın yapıldığının farkında değil. zaten karısının ajan olduğunu da bilememiş ama yine de bu kadar basit güvenlikleri nasıl yapamıyorlar? kadın senelerce izleyip ezberlemiş tek işi bu yani.

.olayın başı okul dedikleri yerde başladı. acılı çocukları alıp teröriste çeviriyorlarmış. gripten ölenlerin yakınlarını böyle kullanıyorlar. sonra kimseye bağlanmasın diye türlü çeşitli işkence. diğer tarafta bacaklar kırılınca bununca bacaklarını kırıyorlar, ne lan bu? denetleyen bile yok ki? çok titiz çalışıyorlar yani..

.doğum günü partisi üzerine fazladan içip kendini tutamamasını da ekleyince aslında olmadı ama bir şekilde izletiyorlar işte. karının kendinin diğer taraftakini pat diye öldürmesi de abartı oldu. diğer elemanları öldürmek için tutmamışlar gibiydi, planda bu var mıydı? kaçıyor diye mi işe dahil oldu o kısmı çok anlamadım.

--- spoiler ---