5 Ekim 2021

see s01e03:

 Fresh Blood

--- spoiler ---

.diziyi bırakıyorum. bu kadar salaklık olmaz. zaten ıkına sıkıla ilerliyor. bir de ciddi ciddi ergen tiplerle uğraştıracaklar. kız söz dinlemiyor kendini bir şey sanıyor, oğlan korkak ve mal. ikisi de birbirinden kötü. bir tanesi akıllı olsa neyse diyeceğim.

.bir de kitaplardan bilgiyi öğrenip silah yapmak, bomba gibi bir şey yaparım demek falan komik oldu. mesajı hiç almamışlar ya da mesajı bu kadar direkt veriyorlar. bu cadı avı zaten böyle gidecek gibi görünüyor, çok saçma.

.körlük ilerleyişi de hiç olmamış. bir tek baba vuss için tüm diziyi izleyemeyeceğim. dövüş sahnesi falan çok iyidi ama yok yani.o da ikinci planda, başka bir elamanın çocuğunu büyütmüş falan hiç yakıştı mı baba voss'a... senaryosu komik yahu.

.hadi bunu şaka yollu söyledim de oturmuyor işte. zaten diğer karakterler sıkıntılı. hain salağın sakat çocuğu oluyor, suçu bunlara atıyor. teyzesi midir nedir? yakın biri ile takılıyorlar, yeni kan bulmaya festivale gidiyorlar, ortalıkta sevişiyorlar. lan tamam birbirinizi görmüyorsunuz ama çadırlarınız var işte. duymuyor musunuz sanki?

.rüzgara karşı koku alamazlar diyorlar, duyucuları, koklayıcıları falan hiçbiri fark edemiyor. körler dünyasında görenler krallar meselesi de saçma olacak. zaten kör kör kavga etmeleri de saçma.

.tam konuşalım falan filan dediği anda yine peşinden cadı avcıları geldi, uğraş dur artık, neyse üç bölüm çok bile izlemiş oldum. ergenler olmasa yine izlerdim ama tüm hikaye onların üzerine olacağı için izlenmez.

--- spoiler ---