5 Ekim 2021

lucifer s06e10:

 Partners 'Til the End

--- spoiler ---

.bu kadar kötü bir son beklemiyordum. iyice sıvadılar. iyice saçmaladılar. ulan cehenneme gitmiş adamların nesini kurtarıyorsun? esas istediği buymuş öyle anlattı, hatta kendisi ve kızını öldürmeye çalışan adamı bile kurtarmaya çalışıyor, isa bile bu kadar bağışlayıcı değildi, tanrı affetsin. bu nasıl şeytanmış, yuh artık.

.bu işi chloe'den sonra yapabilirdi. cehennemdeki zaman çok daha hızlı aktığına göre 100 sene neyi değiştirirdi? rory'ye söz verdi diye böyle bir tercih yaptı ama kızı kurtardıktan sonra 100 sene diğerlerinin beklemesi de bir şeyi değiştirmezdi, maksat dram olsun.

.chloe ölüm döşeğindeyken rory gelip bu kadar şeyi nasıl sakladın diyor. hepsini bildiği halde kızına söylememiş, kimse zamanı değiştirmek istemiyor. lucifer senin istediğinle böyle bir şey yaptı dese döngü kırılacak, komediye bak.

.öldü ölmedi muhabbetleri de pek olmadı. amenadiel gelebilirdi. polis teşkilatı gelebilirdi ama gelen giden olmadı. ikisi gidip böyle bir şeye yol açtılar. kızın kurtulması için böyle olması gerekiyormuş, ulan tek kızdığı ve öldürmek istediği adam bu mu olacak? bu şekilde mi kurtulmuş oldu? bu da hiç olmadı. ayrıca bayılttıkları adamı arkada bırakıp sarılıp zaman kaybetme olayına da deli oluyor. neyse ki anası geldi de adamı öldürdü. o öldürünce bir sakıncası da yok bu arada.

amenadiel tanrılığı da kıyafet haricinde bir fark yaratmadı. polis teşkilatını diğerlerine bırakmış oldular, tanrı her şeyi düzeltmek yerine zencilere zülmetmesini sağlıyor. zenci tanrı yapalım da kendilerini kral sansınlar demişler herhalde. geyik geyik işler.

.baştan sona olmadı. lucifer terapistin odasında komik bile değildi. sonra yetmezmiş gibi chloe cehenneme geldi. tanrı bile olsan bunların yerini değitşiremezsin demişlerdi, nasıl değiştirdiler? ne işin var lan burada demeden dizi bitti. neyse iyi oldu.

--- spoiler ---