4 Ekim 2021

lucifer s06e09:

 Goodbye, Lucifer

--- spoiler ---

.keşke zaman meselesine hiç girmeselerdi. bu dizide hiç olmadı, hiç yapamadılar. zaman döngüsünü kırmak için panik odası yapıp saat 12'ye kadar beklemek nedir ulan? sonra bir şey olmadı diye çıkıyor ve bıçak kanatlı melek kızının kaçırıldığını öğreniyor. baya saçma oldu yani.

.lucifer'in insanlarla vedası iyidi. sevdiğini söylemesi falan da güzel. bir nevi diziye veda ediyoruz, ona da lafım yok ama zaten bir yere gitse de gitmese de olmayacak kıvama getirdiler. hem nereye gidecek? mantıklı bir açıklama getirecekler mi? diziyi bu şekilde mi bitirecekler, saçma olacak söyleyeyim.

.aile günü falan da pek tatlıydı, ona da lafım yok ama dramın biraz boku çıktı. dan bilmeden adamın içine kaçtı, onun yüzünden rory kaçırıldı zaten. olmayacak işleri art arda yapmışlar. madem içine kaçtın, madem suçluluğundan cennete kaçacaksın, adamı paketle arkadaş, kızınla görüştükten sonra niye serbest bırakıyorsun, bu saçma değil mi?

.zaten öncesinde içinden kaçarsam azılı katıl serbest kalacak falan demişti, en azından bunun suçluluğu falan olmalı, kendileri ile çelişiyorlar maalesef.

.en çok maze sahnesi etkiliydi aslında, maze'in duygusala bağlaması diğerlerine göre daha samimi geliyor nedense. diğerleri zaten sulu göz ama maze başka.

--- spoiler ---