2 Ekim 2021

lucifer s06e08:

 Save the Devil, Save the World

--- spoiler ---

.dizi bitecek bunlar saçma sapan işlere devam ediyorlar. tabii genel dizinin özeti ve kitaplaştırma olayı da bir tarz, bunu bir sürü dizi yaptı ama bu kadar saçma olmasını beklemiyordum. linda'nın gözünden lucifer anlatıları şeklinde komik olabilir ama çok abarttılar ve olmadı.

.zaten kanatları çıkmaması olayını çözmek için diğerlerine ihtiyacın varsa bırak git... tanrılık meselesi de hiç olmadı. istemediğine kanaat getirimşi de vaz geçecekmiş, ulan o kadar savaş ne oldu?

.dünyanın sonu meselesi yapalım dediler ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar. amenadiel sorunun ne olduğunu anladım diyerek bölümü bitirdiler, sonraki kalan iki bölümde bunu mu çözeceğiz?

.lopez desen hala beni niye dışarda tuttunuz diye ağlayıp duruyor, tamam anladık uzatma arkadaş. bilim muhabbeti ve dava çözme olayı kendileri ile dalga geçmek gibiydi ama olsun yine de beğenmedim.

.bir de lucifer'in kendini zarar görebilir hale getirip kızına ateş ettirmesi olayı var. erken arkadaş da çok uzatmıştı, bu şekilde inandı mı bilemiyorum ama lucifer'in nereye gittiği meselesi esas önemli olan, acaba dünyanın sonu meselesinde ölüp gidiyor mu? nedir sorunu? onu nereye bağlayacaklar bilemiyoruz. böyle gidiyor işte.

--- spoiler ---