20 Ekim 2021

counterpart s02e10:

 Better Angels

--- spoiler ---

.kötü bir final olacağını tahmin ettiydim ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum. zaten grip salgını intikamı ayrıca bir mallıktı, ne işe yarayacaktı? tümden yok etse yine anlayacağım ya da kapıyı tümden kapatsa patlatsa yine tamam diyeceğim ama buna dair hiçbir şey olmadı. nerdeyse iki dünyayı benzetmiş oldular, durum bundan ibaret. herkes kendi işine döndü. saf howard hariç, emily'yi de öldürelim demişler, böyle de gereksizdi ki sormayın gitsin.

.virüsü kendilerine enjekte etmişler, sanki başka türlü yayamazlar. bu salakça bi kere. howard gitti hepsini aynı yerde bulup iki saniyede öldürdü. zaten bu kadar önemli bir şeyde aynı yerde de olmaları gerekirdi, ayrıca bir salaklık. bu kadar ajansın ama yaptığın işe bak.

.hadi hepsine tamam binayı patlatmak için neden intihar bombacısı koyarsın arkadaş, mantığı nedir? binayı patlat gitsin, gelen arkadaşları öldürmek için yapacaksa bubi tuzağı yap gitsin, kıza ne gerek var? bir de konuşturup öldürüyorlar, inanılmaz saçma.

.en sonunda şaşırtma olarak babasını saldıydı, virüsü onla birlikte yaymış, bunu yaptılar yani bundan başka da bir şey olmadı. değişik değişik kafalar işte.

.müslüman karının namaz kılmasını biraz daha detaylandırmış oldular, fatiha suresini altyazı ile izlemek biraz garip oldu. belki finale dair en iyi şey buydu diyebilirim.

.bunun haricinde tamamen karın ağrısı, yok spencer yok isim değiştirelim yok göz yaşları sel oldu, karakterleri sevecek gibi olurken mallık üstüne mallık yapıyorlar, diğer taraftaki hikayeyi zaten unuttular. bu kadar övülen ve yüksek puanlı diziden çok daha iyi bir final beklerdim.

--- spoiler ---