20 Ekim 2021

counterpart s02e09:

 You to You

--- spoiler ---

.dizinin inanılmaz saçma sapan bir finale gittiği belli oldu. adamlar da grip virüsü yaymaya karar vermiş. tam açıklanmadı ama böyle bir şeye ne gerek var? neye yarayacak? intikamdan başka bir şey değil. mira'nın kafası çok saçma. 

.ian denen tipin sevdiği karıyı tehdit edince bütün kilidi çözmüş oldu. ulan bu kadar önemli bir tutuklunun başında bir tane mi adam koyulur? bu nasıl bir hata? hiç mi güvenlikten anlayan adam yok bunlarda? aptal saptal bilim insanları zaten kapıyı açık tutmanın faydalarından falan bahsediyorlardı. çok saçmaydı. zaten mira geldi hepsini öldürdü.

.yönetim olarak çantaları alıp acil çağrıya bağladı. ne diyecek, ne isteyecek onu finale sakladılar anlaşılan. ne olacaksa kötü olacak o seviyeye getirdiler.

.emily'nin kendi ile hesaplaşması da gereksizdi. yönetimin gelmemesi ve mira ile görüşmemesi konusunda kesin bilgi verdikleri halde yönetim niye binaya gelip buluştu? ulan git gizli bir yerde buluş buluşacaksan da...

.howard pazarlık konusuydu, kendi tarafına geçti ama resmen aklı diğer tarafta kaldı, gönülsüz geçti, çok saçmaydı. bunu da bu hale getirdiler ya artık ne diyeyim bilmiyorum.

.claire çocukluk aşkı ile olay yaşadı. kırk yıllık ajan ama şüphelendirici sorular sordu. mikrofonu da saklamamışlar hemen fark etti. şansına kaçtı ama howard ve lez iki tipi de yakaladı. neye yarayacaksa artık.

--- spoiler ---