19 Ekim 2021

counterpart s02e07:

 No Strings Attached

--- spoiler ---

.peter salağının sorgulaması ve aile meseleleri iyice kabak tadı verdi. bölüm sonunda istifa edip okul dedikleri yere tekrardan sığındılar ama yine de olaydan çıkmayacakları bariz. zaten karının ailesinin öldürüldüğünü öğrenmesi ve çocuğunu seçmesi de mallık oldu. güya ajan bunlar işte.

.howard yankı'dan emily ile çıkıp vurulması da olmadı. yönetimi temsil eden zenci arkadaş çok heyecanlı, hepsini öldürün dedi ama ian salağı bunlara yardım etti. zaten bu yönetim dedikleri sadece bu  arkadaşlarsa bu kadar zaman iyi idare etmişler, işler çok saçma.

.müslüman karının namaz görüntüleri komik oluyor. peter'a güvenmemesi olayı fena değildi ama yaptıkları toplantılar da çok saçma, olayı bilmeden böyle bir organizasyonun manasını da boşa düşürdüler.

.howard bir anlamda her şeyi öğrendi, emily'ye de söyledi ama neyi değiştirecek ki? 

.diğer taraftaki mal arkadaş da hafızasını kaybeden karı ile doğru düzgün konuşamadığı için bir türlü ilerleme sağlayamadı. bunlar tekrar yüzleşecek ama birbirilerini öldürme geyiği yaparlarsa çok saçma olacak. dizinin nereye gideceği belli değil. mira yönetimi öldürüp diğer tarafı yok etmek istiyor olmalı ama bakalım göreceğiz.

.bir de şu velet hikayesi var. bunların hücresi salak karının eğittiği tiplermiş, çanta çanta bir şeyler taşıyor, nükleer başlık gibi anasını satayım, mira ile eş zamanlı olarak patlatacaklar gibi görünüyor. ailesinin durumunu buna söyledi ama bir şey değişmez dedi. o da ilginçti. nasıl kafaları yandıysa artık. benzer dünyalar birbirini öldürür, kafalar böyle çalışıyor.

--- spoiler ---