18 Ekim 2021

counterpart s02e05:

 Shadow Puppets

--- spoiler ---

.akmayan dizi yapmışlar ama değişik işler oluyor. yankı denen yerin başındaki abimiz tüm olaylara ben sebep oldum dedi. dizinin esas konusu bu. bitişinden birkaç bölüm önce hiçbir açıklama yapmadan sadece bunu söyletiyorlar. geriye kalan da manasız bir ajan kavgası ile geçiyor.

.saf howard'ın özelliği ne? nesini inceliyor? sadece beyanlarla neyi inceliyor? peter denen tipin saf olanının maç hikayesi iyidi güzeldi de bu neyi değiştirir? hepsi kişisel bir olay, dünyanın geneline ne olduğu ve virüs meselesini biraz açıklamaları gerek. mira denen psikopat karı da bu tesisin başının kızıymış. adamı alıp götürdüğüne göre bir şeyler planlıyor olmalılar.

.aynı zamanda gölge ortaya çıkacak diye sekreter arkadaşımız olaylar çıkardı. onun kasayı gördüğünü zaten hepimiz fark ettik, bunu koskoca ajan arkadaş fark edemiyor. yakalanmak için her şeyi yapmışsın, silahı al ve olayı bitir dedi kötücül howard, az daha buna sebep oluyordu.

.bir taraftan emily ile mira da görüştüler falan demeye getirmişlerdi. kimin hangi tarafta olduğunu karıştırıyorum artık. koskoca yankıyı bile karıştırdım.

.yönetimin bunlara bir şey yapamaması da saçma oldu. yanında sakallı tip var ama uzakta kaldılar. o da diğer taraftan getirilmiş, taraf değiştirmiş ajan olmuş ama tek kural varmış eski hayatındaki arkadaşlarla temas kurmamasıymış. zenci karı da eski sevgilisi miymiş neymiş, böyle de gereksiz bir hikayesi var.

--- spoiler ---