16 Ekim 2021

counterpart s02e03:

 Something Borrowed

--- spoiler ---

.tetikçi lezbiyen eski sevgilisine bakarken paketlendi. normalde böyle bir şey yapamazlardı ama bu da ona ders olsun. paketleyen arkadaşlarda bölüm 2'den howard'ın arkadaşları imiş. kızı yakalayınca howard'ın öteki olduğunu anlamışlar ve iletişime geçmişler. sorun da büyük elçilik yapan arkadaşmış.

.o arkadaş da gizli zeki işler peşinde ama buradaki kendisi de aynı işi yapıyormış. kadınla sevişirken kendisini izleyip kendini tatmin ediyor, komediye bak. tipler arızalı ama en fazla bu kadar. dizide bundan sonrası yok maalesef.

.emily olayları hatırlamıyor ama hatırlamamış hali bile gölge denen tipin karı olduğunu hatırladı. orada fbi ajanı durumu çaktı aslında. sonra yeni müdür tiple birlikte baskına gitmişlerdi, tuzağa düştüklerini gördü.

.hepsi birlikte elçi olan tipe diş bilemiş durumda zaten karıyı gözden çıkartmış. onun ortaya çıkıp çıkmadığını anlamak için zeki bir hamle yapmış, şimdi üçü birlikte çalışacak gibi görünüyor ama yine saçma.

.esas olay ian mıdırn edir, zenci ve sakallı arkadaş bahçeden çantayı çıkarttı. yönetimin bağlantı kurduğu çanta olarak göstermişlerdi ama bunların ne işine yarar? yönetim nedir? üstte başka bir şey var mı? nasıl olmaz bunları hala sorgulayan yok.

.howard'ın yankı diye bir yere taşınmasını izledik. orada tipleri toparlayıp diğerleri için bilgi toparlıyorlarmış. müdür olan oğlanın diğer taraftaki hali buna razı olmuş, zaten öyle bir tipti ama howard herhangi bir şeye dahil olmak istemiyor. diğerleri de bunu dövdü. sebep de onları getirmesiymiş. ulan iki dünyadan haberin var adam niye yalan söylesin?

--- spoiler ---