9 Ekim 2021

counterpart s01e04:

 Both Sides Now

--- spoiler ---

.dizi nereye gidecek bilemiyorum ama bu yol, yol değil. nasıl kimse fark etmez? diğerlerinin haberi yok. karısı da ölmemiş, hastaneden sonra hemen fark etti ama çalıştığı şirkette bir sürü bu işi bilen adam var. kesin fark etmiş olmaları lazım. bölüm sonu bir de artistlik yapıyor. bir hafta oturması gerekiyordu.

.tabii o plan da çok saçma ulan bir hafta sonra vize alacağın kesin mi? nasıl geri döneceksin? diğer tarafta işler yolunda giderse falan filan yaptılar. üstelik bürada üst düzey bir köstebek varmış. tabii dertleri nedir bilemiyoruz. sıkıntılı bir şey.

.baştan sonra uyuz bir bölüm oldu diyebiliriz. birbirlerinin hayatlarını da doğru düzgün anlatmadılar. adam devamlı küçük görüyor, bu taraftaki kabul ediyor ama diğer tarafa geçince güzel bir yemek yapıp aileyi toplayınca tamam olmuş oluyor. durum bundan ibaret.

.köstebeği öğrendiği arkadaş da geçiş yapmış ama kalmış tipler, böyle bir topluluk var demek, bu da garip. bu adam izinsiz geçenleri yakalamayacak mıydı? mevzu nedir?

.bir de lezbiyen sahnesi ekleyelim demişler. bir o eksik zaten şakkadanak soyunuyor bu arkadaşlar. kız öldürtmeden önce sevişiyor. gözden çıkarıldığını anladı ama tetikçiye birebir yollaması da saçma oldu. bu şimdi tek başına takılacak.

--- spoiler ---