17 Eylül 2021

vikings s06e13:

 The Signal

--- spoiler ---

.harald salağı meydana çıktı. seçim mi yapıyorsunuz? ben seçimleri çok severim diyerek daldı. kral benim diyor hala ama kimse krallığını tanımıyor gibi. adam devamlı bu şekil dolaştı, bir türlü olmadı. ruslar niye öldürmedi o da saçma ama şimdi yine karın ağrısı oldu.

.erik denen tipin özelliği nedir bilmiyorum. iki karıyı da destekleyeyim derken birinin cadı olduğunu gördü. bjorn'ün mezarında ayin yaptı, ayinleri de pek garipmiş. ne işe yaradı? onu da anlamadım ama işte bir şeyler yapalım demişler.

.dışardan gelenleri göremeyecek kadar mal bir güvenlikleri var. rus falan zannettiler ki ruslar böyle gelse iyice komik olacaktı. 

.rusların derdi başından aşkın, veledi kaçırmak için elemanın tüm yakın çevresi ona ihanet etti. işaret geldikten sonra hareket ettiler ama pek de becerebilecekler gibi durmuyor. kutsal cuma günleri, çarmıh olayları yapılırken bunu denk getirmeleri iyi oldu tabii.

.iceland'de yine bir çocuk öldü. bu torvi ile ubbe'yi atmaları lazım. kaçıncı çocuk lan bu? üreyip duruyorlar ama fırtınada kızın elini tutan yok. bir su çarptı kızı aldı götürdü, bir şey de yapamadılar, öyle saçma sapan bir şey oldu. insan bir fırtınaya hazırlık falan yapar, bu ne lan?

--- spoiler ---