14 Eylül 2021

vikings s06e03:

 Ghosts, Gods and Running Dogs

--- spoiler ---

.rus arkadaşın manyaklıklarına devam ediyoruz. kardeşine tasma taktırıp kafese falan aldı. ağzına taktığı neydi bilemiyorum ama bunlar prensler falan hiç mi soran eden yok? nasıl bir zamanmış, rusya ile mi ilgili bilmiyorum ama ivar bile şaşırıyor, öyle söyleyeyim.

.tabii ne ara arkadaş oldular? niye arkadaş oldular onu da sormak lazım. bir de velet çıktı, o da kafadan sakat gibi. ellerinde büyürse ivar ile arkadaş olacak, o kadar vakit beklemezler herhalde.

.bjorn yine savaş kaybetti, adamda savaşma stratejisi yok resmen. sudan gelip sürpriz yapacaklardı, ava giden avlanır misali, bunlar yanaşmadan suyu zaten yanıcı madde ile doldurmuşlar, güzelce öldürdüler. biraz daha fazla dökseler ya da biraz daha fazla bekleseler yakarak öldürebilirlerdi aslında. bunların yanına gelen tipler önden ayrıldığına göre hepsi oyunmuş galiba. saçmaydı.

.sevdiceği yakılan hvitserk, kafayı yemiş durumda, içmekten helak oldu, olmayan şeyler görüyor ama çok uzattılar tabii ne olacaksa olsun arkadaş. ubbe de ortalığı derliyor toparlıyor, bir aklı başında adam bu galiba ama o da keşfe çıkacak işte.

.lagertha muhitinde saldırılar başladı. sen şehirden adam kovarsan eşkıya olur arkadaş, bunlara karşı kendini nasıl savunacak? kılıncını gömdüydü, hemen geri çıkardı ama koruma falan olması gerek, çok saçma.

--- spoiler ---