14 Eylül 2021

lucifer s05e09:

 Family Dinner

--- spoiler ---

.s06e01 izledikten sonra dönüp kaldığım yerden devam edince garip oldu tabii. tam da bıraktığım yerden devam edince tamam dedim, zaten o kavganın orada kesilmesi ve hiçbir şey yokmuş gibi devam etmesi komik olurdu. sonra ne olacağını bilsek de çok fark etmiyor.

.tanrı karakteri fena değil ama bir cevap vermemesi ve devamlı yavşak yavşak gülmesi pek olmamış, biz ne tanrılar gördük dizilerde garip yani.

.aile yemeğinde olayları çözümlemeye çalıştılar ama bir yere gittiği yok olayın. lucifer de babası gibi sevebilemeyeceğini (ne demekse artık) chloe salağına söyledi. güya ilanı aşkını bekliyordu da bu hale geldik falan filan olduk, saçmaydı ama kötü de olmadı.

.kesin kıvıracaklar orası belli. tanrı figürünün olayı sadece bu olmamalı, michael dünyada istenmiyorsun dedi. kim nereye gidiyor orası belli değil, şimdilik olaylar karışık.

.yan hikayede de aile içinde sıkıntı olan ve ölen bir çocuğun polisiyesini yapmışlar. ilk babası öldürdü gibi gösteriyorlar ama baba karakteri çok sevgi dolu bir insanmış, diğer çocuklarını korumak için yapmış. sonradan gerçek ortaya çıkıyor, bu sefer kendi derdini olaya yansıttığın ve bunun faydası olduğunu söyledi, her seferinde böyle ama artık dedektifçilikleri de buraya kadar yani.

--- spoiler ---