22 Eylül 2021

the walking dead s11e06:

 On the Inside

--- spoiler ---

.özel korku filmi efektiyle geçtik. sağır kızcağız ve psikopat zencimiz karşılaştıydı, onlar kaça kaça bir eve sığındılar, evin içinde yamyamlar varmış. normal yamyam yaptık bir de örümcek gibi yürüyen korku filmli yamyam yapalım demişler.

.çok abarttılar ama fena olmadı. normal korku filmi müzikleri ve arada duymayan gözünden sahne eklemişler, o da güzel oldu.

.sonunda da gözyaşları eşliğinde kardeşi ile tekrar bir araya geldiler, tabii o kadar zamandır hayatta kalması normalde olacak iş değil.

.esas olay daryl meselesiydi. arkadaşının parmağını kesti. güvenli evin yerini öğrendiler, gittiler baskına ama bir şekilde uyardı. evin için hatta birlikler hakkında bilgi de verdi. en son dakika yakalanacaklar gerginliği yarattılar ama neyse ki saklandığı yerden de kaçmışlar. hepsi iyi güzel derken geride kalan tipe işkenceye devam etmişler ve gerekli olan bilgiyi aldım diyor. adam o kadar dayandı ama ne söylediğini bilemiyoruz, gerginlikli bölüm aşırı gergin şekilde bitti. daryl bunlara ne yapabilir? olay nedir? sonra ne olacak hiç belli değil.

.bu salak kız arkadaşın bir şeyler yapması gerekir. durumları da anlamış olması gerekir, başka türlü işler ilerlemez. tabii diğer tarafta da öldü sanılan kız arkadaşımız var. birinden biri ölecek demek.

--- spoiler ---