12 Eylül 2021

the walking dead s11e03:

 Hunted

--- spoiler ---

.maggie cephesinde olaylar çok çabuk saçma sapan hal aldı. ulan madem bu kadar azılı bunlar niye ana yolda elinizi kolunuzu sallayarak yürüyorsunuz, adamlar da karşı karşıya geldi, hepsini saniyesinde dağıttı. yarısı öldü, bir kısmı yaralandı, daryl'e falan ne olduğu belli değil. yine köpeğin peşinden koşuyordu maalesef.

.şimdi bu kadar adam öldükten sonra ki intihar görevine çıktıkları belliydi, malzeme bulsalar da nasıl taşıyacaklar? araba falan mı var? buraya niye geri döndüler tam olarak? böyle bir şey beklemiyordum, çok hızlı gelişti olaylar.

.sanki sadece negan ile teke tek kalsın diye yapmışlar gibi, bölüm sonunda teke tek kaldılar, yanlarındakileri şakır şakır öldü. eski elemanı da bir kiliseye bıraktılar ki orada ölür, başka şansı yok.

.carol da atların derdine düşmüş, kafa gitmiş karıda ne yaptığı belli değil. neyse ki atları buldular falan derken birini kestiler. üzülerek kesmesi de garip ama sonuçta açlıktan geberiyorlar, bir taraftan normal, yine de at nasıl sakin kaldı o kadar onu da özel düşünmüşler herhalde, bir nevi evcil hayvanını yemek gibi bu kuzu bile debelenir, bu hiç debelenmedi. 

.aslında pek fazla bir olay olmadı. sırayla öldüler, kaçtılar falan derken bölüm öyle bitti. maggie üzerine çok oynuyorlar, olayların nereye gideceği de belli değil. çok fazla dağıldılar, 11 sene sonunda tekrar açlık tehlikesine gelmeleri de pek olmadı be.

--- spoiler ---