13 Eylül 2021

raised by wolves s01e07:

 Faces

--- spoiler ---

.ortalık çok karıştı, vikings gibi oldu nerdeyse. ragnar gibi marcus da kafayı yedi. aynı zamanda kehanete de inanmaya başlamış. duyduğu sesler kafayı yedirtecek, sol neden anne'nin öldürülmemesini istiyor? onu da anlamak zor ama bu şekilde ortalık çok karıştı.

.ilk yeniden programlamaya çalıştı, sonra aklına girmeye başlayınca gecenin bir vakti baba'yı (yeniden programlayıp işlerini gördürmeye başlamışlardı) yanına alıp çukura götürdü. at aşağı dedi, attı ama tuttu, sonra anne tırmanarak çıktı ve kurtuldu. nasıl emrine karşı geldi? oynak parmak yüzünden mi?

.anne en başta marcus'u zaten ateist olduğu için öldürmemiş, baştan fark etmiş. en azından bunu açıklamasını yaptılar ama savaşlar olmadan birlikte bir dünya kuralım fikrine pek sıcak bakmadı. marcus ne yapmaya çalışıyor, çizgisini bozdu. kafası çok karıştı.

.kehanetler görüyordu, karısının kalbinden neşterle bıçaklanacak, ondan dolayı da gergin bekleyiş sürüyor ama zaten kendisini parçaladı. kendi kendini görüp bıçaklanma olayı da saçmaydı.

.campion salağını vaftiz edeceklerdi, son dakika taşları görünce vaz geçti, o veledi de diziden çıkartmazlar ama çok işlevsiz kaldı. paul falan esas oğlan oldu.

.öyle bir yere gidiyor ki toparlanamayacak. bir taraftan anne'nin gücünü kendi yararlarına kullanmaya çalıştılar, mantıklı olan buydu. zaten bir kere programlanmış, tekrar yapılabilir elbette ama uzmanlık istiyor olabilir.

.anne geri dönüp hepinizi kurtaracağım dedi ama nasıl becerecek bilemiyoruz. marcus'un kafa çok daha önemli hale geldi.

--- spoiler ---