13 Eylül 2021

raised by wolves s01e08:

 Mass

--- spoiler ---

.iyice çorba oldu. esas görev baştan beri olanlar değilmiş. en azından son kısımda öyle dedi. anne'nin içinde bir şey varmış. insanlığın geleceği diyor da yaratıktan kan aldıktan sonra melez bir tür mü diyor? amaç neymiş? melezlik olaylarına girerlerse iyice saçma olacak. normal fantastik bir hikaye olmuş olacak.

.tabii insanlıktan umudu kesmeden hala ateist bir toplum ya da işte ideal bir sistem olacağını düşünmeleri de mallık olurdu ama yine de bir şeyler tasarlamışlar demiştik. şimdi olaylar tamamen fantastik bir hikayeye doğru gidiyor.

.marcus iyice kafayı yedi. inanan biri oldu, sol'un ona yol göstermesini bekliyor. veledi de devamlı sıkıştırıyor. annesi duruma kayıtsız kalmadı, ortalık karıştıktan sonra kadını kapatmıştı, sonra topluca kaçışa geçtiler.

.campion da kaçtı, baba da onu yakalamaya geldi. veletlerden sadece en büyük olan salak kaldı, diğerleri yine kaçmış oldu. bir nevi çocuklar zaten bu dünyaya uygun değil demeye getirmişler.

.tabii hamile olan kızı yine kovdu, annenin kafası çok karışık, her an insan yiyebilir gibi bakmaya başladı. o kadar android'in olduğu yerde neden yaratığın kanını aldı ya da ne alaka? böyle bir şey mümkün değil dediler kendi aralarında ama yine de bir açıklama gelmedi.

.devamlı görünüp duran küçük kız ne yapmak istemektedir? amacı nedir? bahçeli gibi sorunca söyler mi dedim ama arada görünüp kayboluyor, dağınık hikaye olması da bu yüzden, iki bölümü kaldı ve toparlanacak bir şey görünmüyor. aksine esas hikayeyi bile dağıttılar.

--- spoiler ---