8 Eylül 2021

the walking dead s10e21:

 Diverged

--- spoiler ---

.iki esas karakterin hikayesini ne kadar kötü yapabiliriz diye bir deneme yaptılar. daryl ve carol kırgın ayrıldıktan sonra başlarına gelen gereksiz aksiliklere bir bölüm ayırmışlar.

.daryl'in motoru bozulur, isveç çakısını carol'a vermiştir. zombiden çakı bulup, yedek parça tedarik eder ve yoluna devam eder. ulan biz yedek parçayı medeniyette bulamayız adamların yaptığına bak.

.carol kırgın olarak mekana döner, bir şeyler yapmak ister ama yapamaz. yardım etmek için iki yemek yapayım bari der, onu da pek beceremez. çorba morba yapacakmış, arada fare avlayacak çorbaya katacak deriz ama öyle bir derdi yokmuş. bir fare için mutfağı yıkar ama fare sonra dışarı kaçar ve hikaye biter. bu ne lan?

.köpeği bari iyi oynatsalar diyeceğim, yani hayvan harika da ne anlatmak istediğini anlamadım. boş yere kucak köpeği yapmışlar. fare kovalıyor, yaramazlık yapıyor sonra anlamsız bekleyişler falan derken daryl'e koşup olay bitiyor. en başta niye carol ile geldiğini de anlamıyoruz zaten.

.sonuç olarak bir şey olmayan sezonun sondan bir önceki bölümü, olayı sezon sonuna saklamak için böyle boş beleş işler peşindeler. vaktimize yazık.

--- spoiler ---