23 Eylül 2021

the handmaid's tale s04e06:

 Vows

--- spoiler ---

.çok basit çözümlü işi çok karıştıracaklar gibi geliyor bana. ulan bir sürü kaçak insan vardır. june sadece diğer tarafta sessiz kalması gerekiyor. kanada'ya kaçtığı belli olmayacak ve sorun hallolacak, niye abarttılar bu kadar anlamadım.

.kanada'dan olayları yönetmesi pek mümkün değil. o yüzden çok bocaladılar, çocuğu için geride kalmak istedi ki en baştan beri kaç kez kaçma şansı gelmişti kaçmamıştı. şimdi mecbur kaçmış gibi oldu ama bu sefer de kocasına çocuğu kaybettiğini söylemek istemedi. meğer adam önceki karısından çocuk olmadı diye boşanmış gibi olmuş. oradan olaylar kaırşıkmış.

.nick olayı var bir de. şimdi gelip bu adamla mı devam edecek? kafalar çok karışık zaten baştan sona mal gibi baktı. ilk başta başına darbe aldığından mıdır nedir? arkadaşını tanıyamadı. olan tek gözlü kıza oldu. öldü mü kaldı mı belli değil. bombardımandan kurtulanlar arasında da yoktu. bir daha bahsi de geçmedi.

.gemi sahnesi iyid ama artık geniş ölçekli sahneler görüyoruz, biraz paraya kıyıyorlar, sonra gerginlikleri basıyorlar, işleri bu zaten.

.kontrolde de az daha afallıyordu, yüzünü tanıyamamaları da çok saçma. bir numaralı devlet düşmanı ama işlere bak.

--- spoiler ---