23 Eylül 2021

lucifer s06e02:

 Buckets of Baggage

--- spoiler ---

.lucifer tanrı ama emin değil, bir haller gelmesini bekliyor. önemsemediği insanlara yardım edince bir fark olacak zannediyor ama tanrılık bir makam değil ayrıca güç de olması gerekiyor, özel güçler falan gelecekti ne oldu onlara? oyun gibi hepsi. önceki sezondan sonra hiç olmadı.

.dedektiflik hikayesini devam ettirmek için bir şeyler uydurmuş oldular. yeni gelen arkadaşa yardım ederek tanrılık meselesini çözecekti ama lopez'in güven sorununu falan hepsini bir travesti sevici tarafından anlatmış oldular, böyle bir hikaye uygun görmüşler.

.yani artık her tarafımızda eşcinsellik var, abartmasalar yine bir şey demeyeceğim ama madem az koydum hikayeye böyle koyalım demişler, gereksiz olmuş. zaten polisiye karışımı hikayesini hiç sevmiyorum.

.chloe gerçekten dedektifliği bıraktı ama zarardan koruyan aletle birlikte sevişmelerden, maze ile dövüşmelere kadar hepsi çok saçmaydı. bir de değişiklikler oluyor falan gibi gösterdiler iyice kötü olacak.

.yetmiyor cehennemde bir tane melek dolaşıyor ve lucifer'e zarar verme konusunda bilgi toplamaya çalışıyor. dan bu konuda yine kandırıldı. lucifer öyle alıp gidecek olsa niye alıp gitmedi? o da çok saçma geldi ama işbirliği yapmayı kabul etti, saçma oldu.

.umarım daha fazla saçmalamadan şu tanrılık olayını çözerler, sıkıcı oluyor böyle, daha iyi olmasını bekliyoruz.

--- spoiler ---