14 Eylül 2021

the 100 s07e15:

 The Dying of the Light

--- spoiler ---

.bu arkadaşlar nereye gidiyor? madi işleri düzeltmek için kendini feda etti ama sonra yanlış olduğunu anladı. becca ile anlaşmazlık olayından bahsediyor ama ulan zaten eninde sonunda bu adamın esas kötü olduğu belli değil mi? bunun işaretlerini görmüştük, son dakika vaz geçmesi ondan olmadı.

.anılarındaki şifreyi çıkartmışlar ve kız felç geçirmiş öyle kalmış. clarke ve octavia da başında duruyor, acısına son verecek. eleman durun dedi durdular ama geri nasıl düzeltecekler onu anlamadım, bir şey de açıklamadılar. sanki diğer tarafı durdurup aldığını geri koyunca düzelecek gibi gösterdiler, halbuki aldığı şey bilgi olması lazım, bir şey mi kaçırdım bilemiyorum.

.murphy'nin sevgilisi emori'nin durum vahim. bu arkadaşlar kalp masajı ile geçitten geçiyor iyi güzel de diğer tarafta silahla bekliyorlardı, nasıl kurtaracaklar orası belli değil. nefes almayı bıraktığı sırada geçidi falan açtılar, gergin anlardı, son dakika yaşarsa hem iyi hem kötü.

.olayların test olması ile son savaş olması arasında ne fark olacak? yine işler tek kişiyi kurtarmak ile kurtarmamak arasında kalacak, bir de diğerlerinin dikkatini dağıtsın diye karanlık kumandanı saldılar, kan gövdeyi götürecek, hep aynı hikaye oluyor ama izliyoruz işte.

--- spoiler ---